Igår idag och imorgon

Det är bara att inse, semesterdagarna i England är över och verkligheten och den nya vardagen här. Istället för att kliva in på en intensivvårdsavdelning med en tubad nedsövd patient med ljuden av en respirator blir det att kliva in på ett fullbackat BB där ljudet av gråtade spädbarn och min sjuksköterskeångest fyller delar av korridoren . Varje inskolningsdag betyder guld och kvällarna innebär ingenting annat än 100% plugg. 
 
Men det är långt ifrån unikt, alla nyexaminerade sjuksköterskor oavsett plats och avdelning känner med stor sannolikhet desamma som jag. Det är bara att göra sitt bästa, jobba, plugga, äta och sova. Fritiden, ja den kommer sedan. 
 
Viktor och Nellie är på lång visit i lycksele med kusiner. Viktor har tagit ut föräldraledigt hela sommaren, så han och Nellies fokus är 1. semester 2. flytta. 
 
Dagarna börja rinna ut i våran gamla lägenhet och om ni undrar om någonting är packat? nja... Överlåter det till familjens semestergäng. Själv är jag för närvarande hemma i övik för att hämta lite papper jag glömt för att dels söka mitt sskleg och dels för att vara behörig till specialistutbildningar jag sökt till hösten för att se hur jag ligger till i urvalen. Annars har jag boat in mig hos Sofie i Umeå och åker till Lycksele i helgen.