impuls-Elina

Idag har varit en bra dag! Skulle ge Viktor sovmorgon som skulle jobba kväll, men det gick inge bra. Jag var lite uppe i varv redan i morse..
 
Men idag har jag deklarerat helt själv! Det var inte så svårt som jag trodde. 
Jag har betalat räkningar.
 
Och jag har gjort mitt livs största impuls sak. Bokat en resa till mig själv till New York! Bara för jag är jätte bäst helt enkelt. För att jag kan och har möjlighet. Kom på att jag ville dit 10 minuter innan pengarna drogs från kontot. Så resan är betalad. Sen ska jag boka boende mer mot sommaren och sen bara lägga fickpengar på HÖG! För när jag är i USA ska jag leva som i en dröm!
 
Gillade ändå Viktor reaktion när jag ringde upp och sa 
 
''Hej Viktor, bokade en liten impuls resa till New York en vecka hoppas det är okej? I november så de är ju ett tag dit.''
 
''Jaha, visst okej de var ju bra''
 
Han ska ändå på sitt Hockey VM i stockholm en vecka den 17 maj så ni ska inte tro det bara är jag som gör saker. Vi står verkligen inte i vägen för varann!
 
Tommy vart däremot lite nervös när jag berättade det så han var tvungen att boka med sig själv på samma plan. Så det blir jag, Tommy och Johanna som åker. Kanske även Alexander! Så många som möjligt.