Helg

Helgen har varit som att trycka på en avknapp! Varit så himla trött, tur som fick man iallafall två sovmornar. Däremellan har vi gått på bio, lagat biffar, ätit sushi, sett på film och jobbat ett pass. Även hur mycket de är på skolan känner jag att jag måste in och göra något pass i månaden för att hålla allt färsk när de gäller framförallt respiratorerna. Rekommenderar för övrigt INTE skorna från vårdväskan på bilden.

Barnsäng

Jag måste bara rekommendera världens bästa barnsäng! Den är från Jysk och vi köpte den till Nellie för någon vecka sedan för att byta ut en liten rosa hon haft från IKEA innan. Längesedan jag va så nöjd med en möbel, det var nog med min egen säng den är för övrigt också fantastisk. 
 
 
Garderoben är nästan de som är bäst, den är så stor! Man får plats med massa leksaker som tidigare bara legat och tagit plats på golvet. För sängen, madrassen och en datastol betalade vi något över 6.000 kr, och de är värt varenda krona!
 

Tisdag

Mina dagar är lite som att spola tillbaka och göra om samma sak om och om igen och jag ser ingen glimt till någonting annorlunda förren om ... 9 veckor. Ni med en kandidatexamen vet vad jag menar, C-uppsatsen har tagit sin början och vi är inne på andra veckan. Projektplanen är igång, syftet är formulerat och databaserna tar upp de flesta flikarna på dator. Nackspärr är definitivt ett faktum och fritid är ingenting som existerar om man siktar på ett godkänt till januari, så någon nyårsresa vart det inte i år.. Men de är lyxproblem, allt jag vill är att ta mig ignom det här! Så vad är det värsta med att skriva en C-uppsats när man läser på universitetet? ALLT ÄR PÅ ENGELSKA OCH JAG HATAR DET.
 
Annars så har vi spenderat en hel helg i Lycksele där vi har styckat en gris, ja det är lika brutalt som det låter faktiskt. Viktors familj är ju ganska stor som de flesta vet som har läst vad jag skrivit tidigare och med 15?människor varv 4 små barn i ett hus, är tystnaden ett faktum när man kommer hem på söndagen igen och både jag och viktor somnade kl 19 på kvällen. Allt jag kunde tänka på var familjen Annorlunda och hur dom orkar, jag som knappt orkar med mig själv vissa dagar. Så vi får se hur de blir med påökningen framöver att ha ett barn är - FANTASTISKT, det är säkert lika fantastiskt med 10 barn vad vet jag. 
Kusiner!