Helg

Ytterligare en helg som totalt, bortblåst? En helg som bestått av FÖR LITE tentaplugg och för mycket ivajobb, som vanligt kanske. Nåväl helgen inleddes med att packa in två barn i bilen och en hund och köra upp till Lycksele där vi tillbringade fredagen med att bygga ett stängsel åt grisarna i sommar och sen grillade vi även. Vi besökte också Nellies gamla dagis och lånade min brorsdotter saga. 05:00 lördag morgon ringde klockan i Hedebo, det var bara till att sätta sig i bilen och åka till övik för att jobba två helgspass. Plugga lite där emellan och städa upp Nellies rum. Väl på söndag kom Viktor, nellie och Maximilian tillbaka. Sen kom maximilians mamma och hämtade honom! Kvällen har gått åt till att förbreda sig inför en examination i morgon och efter den blir de bara att lägga fokusen på tentan som är den 3 juni. 

De senaste dagarna

Lite bilder från mobilen! 

Helgen startade med fint väder, vilket jag och två vänner firade med sushi och vin på balkongen hos Fanny! 

Under lördagen var jag Viktor och Nellie  bjuden på fika hos en vän och hennes familj! 
Och en dag tog vi även med oss familjens hund och åkte på utflykt till havet. 
På söndagen gick jag på ett Kvällspass på IVA, för att sedan gå på praktiken på måndagmorgon och ha jour hela natten mot tisdag för att gå på praktiken 06:45.. 

1

Du kan leda en häst i vattnet, men inte tvinga den att dricka.

Jag ska precis hämta andan, de är min tur och jag ska berätta någonting om mig själv.
När någons kaffekopp trillar omkull så de rinner kaffe längst hela bordet, de enda som är kvar i botten på muggen är nu sump. Det blir någon annans tur, istället för min och jag sitter tyst kvar vid bordet och lyssnar genuint in vad min motpartner förtäljer i enighet om att det vi säger här ikväll ska stanna inom dessa fyra väggar i strängt förtroende. 
 
Jag skildrade ingen krönika om mig själv den gången och ingen annan gång heller för den delen. Jag kräks på toaletten när jag kommer ut från rummet och äntligen slipper sitta uttittad. Jag funderar på vad som ingår i en prästs yrke, egentligen? Nåväl, allt annat än att vägleda en gravid 15 åring inte nu iallafall, inte ikväll och för guds egna skull, inte jag. Men de kan gärna säga några vackra fraser på min begravning, den dagen jag dör. Men inga visa ord eller tysta stunder kan hjälpa mig nu och speciellt inte när jag faktiskt har låst in mig på toaletten i rummet bredvid och ligger på golvet, men ack jag är ensam. Ingen kan höra om jag gråter och det är tacksamt att du inte vet vad jag tänker.