...

Sammanfattning av dagen. Möte, praktik, börja spåna på fördjupningsarbete och nästan hållit på överväga självmord när jag insåg att jag skulle sammanfatta 17 kap. KAPITEL, inte sidor! Hur fan sammanfatta man 17 kap när man har en praktik från 07:00 på morgonen och ska hinna skriva ett fördjupningsarbete på de..!!! 

Första dagen

Jaha, första dagen som ssk elev. Lite skrämmande när min sjuksköterska frågade hur första dagen hade varit på avdelningen " jo bra, har dock inte gjort så mycket lixom.. Dom andra har ju som skurat golven och diska, jag har känt mig lite lat" aja, svara hon "skrura golv, och diska gör undersköterskorna, nu måste du börja tänka som en sjuksköterska" ... Det blir defenitivt den största utmaningen dessa 3 veckor.

Lycksele

I Lycksele! Jag och Nellie passade på att åka hit när ändå Fanny och Chrille skulle hit. Är allvarligt ett skämt att åka de där tåget. Men de passade bra är marknad i helgen osv. har dock en tenta i morgon men den ska jag gå hem till Anneli och göra (Den är digital) Sen ska jag väl bara pyssla på, Vi sover hemma hos mina föräldrar så Nellie är med mormor och är ganska ointresserad av mig. Viktor har stannat kvar i Övik för han ska plugga hela helgen. (Notera gärna att han satt 13 h i sträck igår) så lika bra han stannar hemma. Frågan är bara hur jag ska klara mig utan honom till söndag. Nä fy måste bevisa för mig själv att jag inte är beroende av honom!