Såmycketmer


Örnsköldsvik är så mycket mer fantastiskt än Lycksele när det gäller landskapet, det är en sak som är väldigt säkert. Det konstaterade jag idag ute med cilla! 

Lördag.

Dom senaste dagarna har gått åt att beta av så mycket som möjligt i anatomi boken. Har sammanfattat ungefär 200 sidor av 500, så börja komma en bit på vägen!
Annars har vi nu fixat ALLTING inför USA resan, utom att jag måste köpa en väska. All pass information är registrerad och ESTA fixat till Viktor och Nellie, jag har kvar mitt sen förra året. Alla pass ligger uppe i skåpet så de inte kommer bort innan den vi åker. Jag minns förra Nyår hur missnöjd och bitter jag var jag drack inte ens ett glas champagne, jag jobbade. Jag tänkte ''Nästa år tänker jag inte jobba'' Och året innan det tänkte jag ''Nästa år vill jag inte förstöra denna dag i Lycksele.'' Äntligen får jag fira nyår i kalifornien i san francisco uppe på twin peaks med MIN familj. Bara med min alldelens egna familj. Det är iallfall vad jag drömmer om och då är det bäst att göra drömmarna till verklighet. 
 
Igår var en sådan där vanlig fredagskväll hemma hos oss. Vi åkte iväg och köpte sushi inne i stan och sedan åkte vi iväg och storhandlade alla tre. Hemma vräkte vi i oss så mycket mat vi orkade, Nellie fick ta ett bad och gick och la sig kl 8. Sedan såg jag och Viktor Idol och åt massa godis!
 
Idag har Fanny varit på Besök, vi har gemensamt lagat tacos (Jag,Fanny,Nellie och Viktor) Sen for Viktor iväg på hockey, och vi såg på mumintrollet med Nellie. (Och nu sitter jag vid datorn och tar en paus från sammanfattningen i boken) 
 
I Morgon ska jag iväg och rida hemma hos Cilla! När jag flyttade hit till Övik tänkte jag ''Åh hoppas jag hittar en vän som jag kan få rida hos någon gång'' Och de gjorde jag! Sen ska jag försöka hinna gå en liten sväng på julmarknaden med Nellie. Efter middagen ska jag iväg och köpa en whiteboard 120*90! En stor jäkla tavla jag ska hänga upp i vårat gästrum. Jag har vilja ha en sådan tavla sedan jag pluggade matte. Nu ska jag faktiskt köpa en så jag kan plugga latinska ord där och viktor skriva matte. Viktor nämnde faktiskt också här om dagen att han ville ha en och nu idag hittade jag en som säljde en för 400 kr på en köp och sälj sida - Perfekt för mej! 
New York
London (40 graders feber, midsommar med försöker mig på någon slags utekväll)
New York
 

Bra att tänka på.


Helt klart värt att tänka på! Jag tror att dagis är nyttigt i viss grad, även för mindre barn. Jag tror att främjar den sociala utvecklingen positivt! Det skulle vara intressant att ta del av forskningsstudier på mer om sådant här.