De bästa i en liten ask

Ledighet i en ask. Bjuder över bror på middag rotfrukter lax och ett glas vitt. och sedan blir det stughäng, vattenskidor, metning och åka lite båt..

Perfekt

Lediga dagar efter långa arbetshelger. Då åker vi ut till Johannes och hans familj och klappar kalven.. Äter hamburgare och åker till stugan och badar åker båt och ska testa vattenskidor. Sen avslutar vi med en koppkaffe uppe på en sluttning. Perfekt ledig dag nu kan jag jobba i morgon..

När man drömmer.

Vi har alla saker vi vill göra innan våran tid på jorden är slut. Jag har massa saker jag vill göra och jag gör ofta saker jag drömmer om. Jag ville så gärna ha en dotter Blond med blåa ögon och skulle jag någon dag få en skulle hon heta Nellie. Tänkte jag när jag satt där vid datorn när jag var 13 år. Men då ska man också kunna bli gravid. Jag ville så gärna kunna bli gravid. Men det är ingenting man kan styra över. Jag ville så gära vara tillsammans med han, han var så fin och precis min typ. Sen när jag träffade han, var han inte alls min typ! jag var 15 år och han 16 år och vi passade ihop alldelens perfekt. 
 
Jag ville så gärna få en utbildning så jag kunde få ett jobb och tjäna pengar. Jag ville så gärna vara tillgänglig 24 h om dygnet. Jag ville så gärna jobba med flera saker samtidigt och låsa in mig på toan och gråta för att nu orkar jag inte mer. Jag ville gå till den gränsen och känna mig otillräcklig. Jag ville veta hur det kändes.
 
Jag ville så gärna gå ut med bra betyg vara nöjd över mig själv. Men tänk ändå om jag tillochmed kunde läsa någon extra kurs i matematik och överbevisa för mig själv, att jag faktiskt kan. 
 
Jag ville så gärna flytta från staden jag föddes i. Jag ville så gärna ta mig in på universitetet och jag kan faktiskt även erkänna att jag har drömt om att jag så gärna ville gifta mig med en civilingenjör. Min syster och hennes sambo var ju de, jag ville också. 
 
Jag ville springa på dom grekiska stränderna och dricka drinkar tills tidigt in på morgonen. Jag ville springa upp för eiffeltornet med blodsmak i munnen och jag ville åka en båt på seine. Jag ville helt klart testa på att vara vilsen i New York och skåda frihetsgudinnan och nästa dag ta en kvällspromenad utanför vita huset. Jag ville åka till London själv och bara promenera genom gatorna i mitt eget tempo. Jag ville äta middag i en tajt kavaj på ett fint steakhouse någonstans där ute. och dricka vin på ett topphotell i rummet nästan längst upp mitt på times square. och vem vill inte vandra till musik i höstskymningen genom central park? Eller bara äta ostron och sedan ta ett dopp på kungsholmen. 
 
Och ibland blir jag visst arg på mig sjäv och allt jag vill göra. Mina drömmar tar aldrig slut och vad jag än vill göra vill jag att det ska vara fullkomligt perfekt. LIVET ska vara perfekt. Familjen ska vara perfekt. Karriären ska bli perfekt. Huset ska bli perfekt. osv och jag vet att allt inte kan vara perfekt. 
 
För tillfället är jag lite avundsjuk på framgångsrika författare faktiskt. Sen tycker jag även att det ser otroligt mysigt ut med familjer som reser runt i sverige och campar. Fast själv skulle jag nog hata det, husvagnar och tält... Skriga ungar och 30 grader varmt. Här blir det inga soliga semestrar jag tänker vandra genom alcatraz med Nellie på höften och skåla in det nya året med familjen på ett helt annat håll än i sverige. Men först tänker vi jobba och plugga innan det blir semester för vår del för då är det vinter - och jag drömmer redan om allt jag ska göra där. Jag tänker springa över Golden Gate.