Måndag

Kort dag på praktiken (skönt! Mellan 7-11) hämtade upp nellie på dagis och det vart en promenad till affären för att handla till en middag, skulle testa på ett nytt recept! Viktor som slutade halv fem fick så fint gå på nellies föräldramöte sex. Medans jag storstädade. Sen när nellie somnade vid åtta löpte jag iväg för två timmars matte räkning, jag känner rent hur jag blomstrar med mina matematiska kunskaper, vem vill inte vara bra i matte? Nu kommer väl ni andra matematiker skratta åt hur simpelt detta ser ut. Jag själv är nöjd när jag nu börja kunna rita upp ekvationer så fint i mitt eget huvud!

svar

Lite sent nu men hittade kommentaren när jag bladade igenom.
 
Du Anonym läser säkert ändå fortfarande min blogg men angående kommenatren från inägget 
 
2013-05-29
 
Så är svaret: Ja det är det.

-

Usch kroppen känns som gelé.. Har varit i full gång sen i onsdags med full späckade långa dagar och nu anlände jag nyss hemma efter ett lång pass. Men i morse började jag inte förren 12 så direkt marknaden på stan öppnade gick jag, Nellie och Viktor dit och handlade massa godis osv sen gick vi och fikade på café, för viktor har ledig helg i helgen. 
 
Ja annars, jag är så himla pigg inte någon förkylning eller så på lååånga vägar. Men kroppen är lite trött, vill bara dumpa den här världelösa kroppen i sängen och fortsätta göra någon nytta. 
 
Sitter nu och skickar i väg lite mail och så inför gymnasiearbetet och ska väl ta och göra mig lite fika och sova.