Ångest

Idag har jag varit och tittat på balen! Inget att sticka under stolen med - jag tycker det var skit jobbigt, mycket mycket jobbigare än jag trodde. Ärligt talat ville jag ibland bara ställa mig och gråta.. För jag vet! Att jag hade kunna fixa det där året med rätt hjälp. Men jag brukar tänka positivt - jag hade aldrig fixat det året med lika bra betyg som jag har nu och det är betyg som förhoppningsvis tar mig in på en hyfsad utbildning vilket jag förmodar dom andra betygen inte gjort. Men snart är skolavslutningen och hur jag ska fixa och gå ut då vet jag inte just nu helst skulle jag behöva klistra en lapp framför mig med mina betyg och hur fruktansvärt bra jag gjort i från mig detta år och intala mig själv, hur värt det faktiskt var och komma att varit!

Nu ska ni få se!

Nu ska ni få se! 
 
Här är min vän bild. Min känslosamma vänskapsbild.
På den här bilden hittar man inte bara åtta, väldigt bra vänner.
På den här bilden hittar man åtta kaotiska historier med, barn till tunga missbrukande föräldrar, Barn som har förlorat sin förälder i cancer, Barn till en syster som brutalt blivit mördad och sexuellt utnyttjad . Barn som blivit misshandlade av föräldrar, Barn till syskon som blivit sexuellt utnyttjad av förälder. Barn med syskon med anorexi, Barn med tumör. 
 
På den här bilden finns otaligt många dagar i rättssalen, år i fängelse och månader på sjukhus och tillräckligt med begravningar. Här finns mörka blåmärken, djupa sår, floder av tårar, rädsla, upprivenhet, övergivenhet. 
 
Här är min lyckliga vänskaps bild med åtta leenden och framtider!
 
Vi bär på den djupaste sorgen och tillsammans skapar vi den största lyckan - Vänskap!
 
 
1

Hemma

Nu är vi efter nio timmars bil resa hemma från Dalarna! Nellie sover och i morgon väntar dagis och skola. Nellie har i vilket fall skött sig super i bilen påväg hem. Här kommer även lite bilder från går dagens morsdag fika.