Ute

Idag har jag och Johanna varit ute och kört skoter och grillat och promenerat sex km! Nu blir det middag och sedan, ytterligare en promenad bara för att jag måste göra av med den energin jag egentligen skulle gjort av på nellie haha!

påskafton

Påskafton var det ja, Nellie och Viktor åkte som sagt var till Övik igår. Men nu har Viktor kommit hem och är och jobbar. Själv har jag gjort INGENTING! Så himla tråkigt, jag har inte en enda plan med detta lov. Nellie kommer hem på måndag och de känns jätte länge dit. 
 
Nu tänker säkert de flesta av er, njut medans man är ensam inga måsten eller något. Men då ska jag berätta något. 
 
Njuta det kan jag göra när jag är barnledig en timme eller på sin höjd, en kväll.. Hemma i soffan. Men längre än så går det inte att njuta, jag blir så stressad av att just göra, ingenting. 
 
Igår kväll var jag ju då hemma helt själv. Men det var alldelens för tomt. Tommy och Johanna fick komma hit och sova över varv Johanna bredvid mig på Viktors sida av sängen. Löjligt va? Men jag hade då folk runt mig och slapp den här ekande lägenheten. 
 
Ikväll kommer dom också hit och vi ska äta massa godis och se på film! Men sova över, behöver dom inte. Eftersom Viktor är hemma. 
 
I morgon ska iallfall jag och Johanna åka till hennes farmor och farfars hus och köra skoter. Ja ni se nu ni som läser min blogg och kommer ner över. Här uppe är det ett måste att köra skoter på påsken, helst uppe i fjällen. 

Påsken ja...

Snart åker nellie och Viktor iväg till övik där Linda, Mikael hans mormor och morfar och resten av familjen är och firar påsk! Dock kommer Viktor hem i morgon för han jobbar då så för honom blir det bara fram och tillbaka, nellie stannar ändå en natt till. Men jag kan inte följa, för jag jobbar kväll ikväll! Så jag hoppar över påsk firandet i år och överlåter det till Viktor och nellie, vilken tråkig människa jag är va? Sen vad jag ska hitta på i min ensamhet ikväll/ i morgon blir en annan fråga! Påsk godiset är då köpt en stor påsk bukett blommor på bordet och påskriset är då intaget, iallafall.