impuls-Elina

Idag har varit en bra dag! Skulle ge Viktor sovmorgon som skulle jobba kväll, men det gick inge bra. Jag var lite uppe i varv redan i morse..
 
Men idag har jag deklarerat helt själv! Det var inte så svårt som jag trodde. 
Jag har betalat räkningar.
 
Och jag har gjort mitt livs största impuls sak. Bokat en resa till mig själv till New York! Bara för jag är jätte bäst helt enkelt. För att jag kan och har möjlighet. Kom på att jag ville dit 10 minuter innan pengarna drogs från kontot. Så resan är betalad. Sen ska jag boka boende mer mot sommaren och sen bara lägga fickpengar på HÖG! För när jag är i USA ska jag leva som i en dröm!
 
Gillade ändå Viktor reaktion när jag ringde upp och sa 
 
''Hej Viktor, bokade en liten impuls resa till New York en vecka hoppas det är okej? I november så de är ju ett tag dit.''
 
''Jaha, visst okej de var ju bra''
 
Han ska ändå på sitt Hockey VM i stockholm en vecka den 17 maj så ni ska inte tro det bara är jag som gör saker. Vi står verkligen inte i vägen för varann!
 
Tommy vart däremot lite nervös när jag berättade det så han var tvungen att boka med sig själv på samma plan. Så det blir jag, Tommy och Johanna som åker. Kanske även Alexander! Så många som möjligt.
 
 

Apr. 26, 2013

Ikväll är jag tillfreds med livet. Allt är spännande och jag får vara med om så mycket att jag njuter av min kunskap. Men nu är jag trött så jag snart somnar liggande här i soffan, ( nellie somna Dock åtta). Så nu ska jag gå och sova och ser fram emot min Sovmorgon i morgon! Men jag jobbar ändå kväll (praktik)

Shopping

Dags att visa upp lite shopping!?
 
Klänningar
 
Skor
Väskor (och ja, jag vet att den blåa var sjukt FUL! Men jag var tvungen att köpa den för att packa alla mina saker i för att ta mig hem!)
Nellies saker! (Utom dom hon hade tagit på sig haha!) 
 
Byxor!
Tröjor, den blommiga var väldigt mammig/tantig. Men de passar mig super, det klär mig nästan! Den kommer då definitivt passa mig när jag blir gravid. 
Jacka såklart!
Självklart en bok!
 
Det var inte allt. Men jag vill inte visa er mina vackra underkläder jag köpte. Tommy tycker iallafall de är nog att måsta se dem i tvättkorgen när han lånar våran toa och poängterar att han gärna hade lämnat den biten åt fantasin. 
 
Sen köpte jag ju även lite presenter, Men max har ju inte fyllt år än så det får ni inte heller se! Nej men lite väl mycket köpte jag för att egentligen orka få med mig allt hem i mina små väskor.. Men så är det väl när man tänker (Jag kan göra av med lite till, lite till, bara lite till.. Ja men en tusenlapp till gör ändå inget osv)