Bilstol?

Jag satt här ikväll och tänkte på att jag ville åka till min mormor och morafar och dom bor som sagt uppe i fjälls. Dit går det inga tåg för er som inte vet. Men det går buss till slussfors sen får man åka bil ganska många mil för att ta sig fram dit dom bor. Ja det kan låta som att bo mitt ute i ingenstans och lite så är det faktiskt, mysigt! 
 
Buss är ett bra sätt att färdas på om jag och Nellie skulle åka själva. Men då slog tanken mig
''Men bildstolen då?'' Så som jag alltid gör så googlar jag på hur andra gör/gjort. Då kom jag upp på en tråd där en mamma sagt samma sak som jag att hon undrade om det var bra att låta barn åka buss utan bilstol. Folk dumförklarade henne och sa ungefär
 
''Håll dina barn inomhus, de händer mer faror i hemmet än att åka buss bara så du vet''
''Vi har då alltid åkt buss utan bilstol håll i ungen''
''Har aldrig sett någon med bilstol på bussen''
osv osv.
 
Men allvarligt? Jag har åkt buss med Nellie när hon var mindre och jag hade en liten bilstol. Jag hade alltid med mig den på bussen! Men nu är den som sagt för liten och jag har bytt till en annan. Men de känns ändå som om jag inte vill sätta mig på en buss utan en bilstol. Det känns ju livsfarligt med en 1 åring. Bussarna som går dit är ju inte direkt så stora så man kan ha en vagn stående där inne och som ligger i den..
 
Nej jag får nog fortsätta tänka på detta. Berätta hur ni gör/gjort.
 
En bild från där morfar bor. hittade den på googel där någon hade forskat om byn och vilka som flyttade dit på 1800-talet. Någon karl-jonas Anundsson, mamma heter(Före hon gifte sig) också Anundsson, ja ibland kan de ju vara intressant att hitta vissa saker på internet,,

Nellies

Vinterskorna!
1

Lite saker och sådär

Har varit ute och gått väldigt mycket idag så Doris och Nellie skulle få frisk luft sen har vi fikat och träffat Viktors mamma och pappa mf.
 
Vi gick även till Linn och hämtade skorna och jackan till Nellie. Det passade bra! Men skorna sitter nog bättre till våren dock.
Denna jacka fick hon istället, lite sådär så det skulle passa skorna när den vita inte fanns i rätt storlek.
Nellie har även fått ett par nya vintervantar!
En vinter krage!
Världens bästa och varmaste vinter mössa (från Lindex) Rekommenderar starkt!
Nellie har även fått denna urtjusiga tröja som jag tycker så mycket om.
 
Hon har också fått en anka,balong och ett par byxor. Men det får jag visa sedan!
 
för övrigt har då Doris åkt hem nu.