Roligt!

Idag har varit en ganska lång dag, jag och Nellie skulle gå iväg till furuvik men vi kom inte så långt. Jag kom på att jag glömt mobilen hemma osv så vi vände tillbaka och gick hem och sen var klockan halv två och då tyckte jag klockan var för mycke skulle bli så stressigt till middagen. Men Nellie fick iallafall prov åka sin nya vagn, men de är ju mer av en sommarvagn så det är svårt att köra den på snön och glad att jag har den andra nu på vinterna. Men den kommer bli super till sommaren! Viktor har varit lite sjuk idag han säger att han har feber och har varit hemma från skolan. Sen så åkte jag iväg till anna s klockan sex för att stöka bort lite matte uppgifter. Sen fick Linn komma och hämta mig när jag skulle hem för jag hade rätt så ont i magen. Men nu är jag hemma iallfall och har bada och gett Nellie gröt så hon ligger i sängen. Och Viktor står och ta itu med disken och snart ska jag iväg till tvättstugan och hämta den sista tvätten sen blir det att se Lejon kungen 2 som jag vill se nu efter att jag set den första på bio i söndags med Robin,Tina & Sandra!Det är så roligt när man få kommentarer som dessa. För när man har rätt så många läsare som jag har man ingen aning om vilka som läser bloggen! Då är det kul att få veta det ibland :)

Svar!

Hejsan! Vad trevligt att du hittade hit. Läs på, det finns nog en hel del och du kan nog finna svaret på det mesta.
Jag pratar inte samiska, men skulle väldigt gärna vilja kunna om jag hade haft med kulturen att göra på riktigt på heltid och en familj som höll på med det. I min släkt är det morfar som bär på de samiska och det är kusinerna som tagit efter i varjefall en. Men jag har alltid haft ett jätte stort intresse av det sen har jag en gammal vän som håller på med renar som jag och Linn bruka åka till ibland. Dem ord jag kan på samiska är det morfar har peka på och berättat om när vi promenerat i fjället. Som var kulle,Grön-fjäll, sjö osv heter.
Lycksele är väldigt litet och inte alls så roligt att bo här. Det är kallt och mycket snö! Men som tonåring är det en ganska bra stad att växa upp i, den är rätt så lugn osv.
Innan jag blev gravid var jag som vem som helst. fast jag började nog dricka väldigt tidigt och röka osv.. Redan när jag gick i 7an brukade jag och en kompis som heter sofie smyg festa med oss själv. Med åren fick jag väldigt mycke äldre vänner och umgicks mycket med min bror. Var nästan aldrig med någon i min egen ålder och inte heller nu. Jag var inte speciellt stökig förutom att jag drack tidigt och ofta men annars skötte jag mig bra. Skolan hade jag ganska jobbigt i och ingen motivation men det kanske blir bättre med det nu. Men annars före jag vart gravid mådde jag mycke sämre än vad jag gör nu. Det var inte alls alla gånger livet var speciellt värt att leva..
Jag drömmer än att flytta här ifrån och jag kommer flytta här ifrån när jag gått ut gymnasie och ska läsa vidare. Då kommer jag och Viktor flytta om vi fortfarnde är ihop, det är vad vi har prata om! För båda två ska vidare utbilda sig

Då var de gjort!

Idag medans jag var i skolan var lilla Nellie med Anna S. Det är alltid lika roligt när jag kommer hem från skolan så säger den som suttit barnvakt '' Nu är hon jätte trött'' Sen hinner jag bara innan för dörren verka hon jätte pigg. Precis som idag när jag kom hem elva, så jag tänkte ja men då åker vi väl iväg och handla medans Anna kunde köra oss. Halv ett efter att vi kommit hem plockat in alla varor osv somnade Nellie och då sovde både hon och jag till kvart i 4. Då ringde Frida för jag, Nellie & Viktor skulle äta middag där med Hon Mario och Erik. Så jag coh nellie promenerade dit och efter middagen skulle mario fara och köpa en kabel så då passade jag på att åka med för att hämta Nellies nya vagn som kommit.. Så nu är jag och Nellie hemma igen och jag har rivit upp allt från kartongen. Dock måste jag vänta tills Viktor kommer hem och bygger ihop den för så smart är jag inte. För just nu är han hos Frida och hjälper henne med matte. Så jag undrar om jag ska låta Nellie bada i baljan på golvet nu när Viktor inte är hemma.. För igår råkade allt vatten fara ut på golvet (det var inte så mycke i baljan bara så hon kunde sitta i de) För det är en slang till baljan som man kan slanga ut allt vatten ur den. Och vipps låg slangen på golvet och allt vatten läkt ur utan att jag såg de ;)1