Hemma igen!

Då var jag och Nellie hemma från en sväng på affären och har varit med Johanna och Sofie. Sen har Nellie hunnit vila en halv timme i vagnen påvägen hem. Men nu ska jag iallafall slå mig ner i soffan och se Svergies mästerkock som egentligen inte alls är ett program jag gillar men när jag ändå börja följa det kan jag inte sluta!

Typiskt

Då har det varit snabba ryck nu på förmiddagen. Jag hade prov och 20 min efter jag gått ut ur klass rummet skulle Viktors lektion börja så han fick möta mig påväg till skolan med Nellie så gick vi sedan hem. Och sen har hon bara klättart på mig och efter många om och men har jag lagt henne i sängen för att se om hon är trött eller om det bara kryper massa ''myror i kroppen'' Sen halv tre ska vi gå och handla och jag är så arg över det för jag hade planerat att inte handla ett dugg fören på fredag för jag hade planerat med blöjor och välling så allt skule räcka jätte bra och mat har man ju alltid en hel del i frysen. Men vad tar slut? Jo ost en sånn där typisk sak men helst ser till at ha hemma. Så då blir det att gå iväg och köpa det och potatis. Riktigt irritande känner jag! Sen blir det att göra lite tidigare middag för att klockan halv sex ska jag och Nellie gå iväg en liten sväng och träffa Sofie och Johanna!
Sofie
Johanna

koordinatsystem

Då sover lilla Nellie efter en dryg timme av mot arbete av sömnrutiner, av skrik skrik & åter skrik bara för att hon helt enkelt ville leka mer. Så Viktor har fått jobba sig genom matten i bebis skrik och jag har pysslat på i sovrummet med det tråkigaste man kan göra (Bytt säng kläder) Så Nellie skulle vara nöjd och kanske somna. Dock gjorde hon inte det fören hon fick sin lilla skätt välling vilket innebar 3-4 klunkar och sen fick jag stryka henne på näsan så hon kände hur skönt det var att blunda och vipps så sovde den lilla tjejen.
Så nu vilar öronen och Viktor är snart klar med sin matten så vi kan se en film i sängen före vi somnar. För i morgon är de dags för prov och då behöver jag mycke sömn, fast jag är tveksam på att sömn hjälper den här gången. Hos Anna i kväll jobbade jag två timmar och det jag en gång ska ha gjort, förstår jag inte mycket av nu. Koordinatsystem säger då bara de...
1