Badhuset och sådär

Slutade skolan klockan två idag då bar det av till badhuset med Julia,Lukas,Martina,Saga & Angelica. Så vi var där i två timmar men nu är vi hemma igen och ska se om vi åker till Hedebo ikväll för Linda kommer upp och vi ska ha kräftskiva i morgon.

Det där med mamma kläder.

Jag har tänkt lite på mammakläder. Jag köpte inte ett enda mamma plagg när jag var gravid. Jag fick låna lite kläder av Frida sedan hon var gravid med maximilian mamma jeans och så men dom var lite stora längs benen. Bland annat en grön tröja som kom mycket till använding med tanke på den töjbarheten den hade som formade sig efter kroppen. Den sitter även fint på en som inte är gravid. Mina ''Gravid kläder'' var gina linnen. Så perfekta, dom sitter bra nu och dom satt bra i vecka 42.
 
Röda sport shorts var en dröm att gå runt i och på skolan hade jag jeans fram till vecka 16 sen kände jag att jag ville kunna ''röra'' mig mer när magen började växa så då hade jag antingen leggins eller mjukisbyxor (Team sportia) 
2

gravid bild sen skolan

Gravidbild från skolan första året på gymnasie. En bild Ewelina har tagit skulle tippa kring vecka 34?
Det är lite nostalgi när man ser sånt här komma upp på facebook.. Nu är man smal som en sticka bland skolans korridorer, man kommer inte längre vaggande fram..