Drömmar

Snart blir de att krypa isäng. Nellie sover i sitt nya rum inatt så vi får se hur de går. Sen får vi se hur det går för Viktor att sova inatt, för i gårnatt så vaknade jag två av att han höll på flytta kuddar och täcken i sängen och pyssla (I sömnen) och han partade om att han var så stessad och upprörd över sakerna. Tillslut vaknade han till och var tvungen att gå upp för att lugna ner sig över drömmen. JA då har man gått in 100% i flytten och är slutkörd. Så hoppas han  bara inte drömmer att han skrubbar inatt

Klart

Nu är allt flyttat till din nya lägenheten och igår packade vi upp allt, kan visa bilder sedan. Så idag har vi städat ut den gamla och det var inte så roligt i köket varje litet hörn i lådorna. Men vi var 5 st så det gick rätt fort 6 timmar höll vi på. men nu är allt klart men på de har vi en akvarium pump som står och läker så i morgon måste vi på nappet och fixa pumpen  sen ska vi sälja de kul att testa men nu orkar jag inte med de längre de har gått mig tillräckligt på nerverna nu över flytten!

Sova

Då var nästan allt nere i kartonger, usch vad less jag är men i morgon flyttas allt och då är de bara att börja plocka upp allt. Men skönt när de är över så man slipper tänka på det här som man gruvat sig över i flera månader. Joakim ringde iallfall nu ikväll och vi får hämta nyckeln i morgon klockan 9. Men nu ska jag duscha fika och sova!