Någon som bad för jätte länge sedan

Det var någon som bad om en frågestud för jätte LÄNGESEDAN, men jag glömde som bort det. Men nu kan ni fråga vad ni vill och det behöver definitivt inte handla om blöjor och barn. Men onödiga frågor tar jag bort och läser igenom allt innan det publiceras :)
11

Kom just hem från skolan!

Nu har jag just kommit hem från skolan och med mig fick jag Angelica,Kristin,Elinae & Ewelina. Ewe hade aldrig träffa Nellie så det vart första gången! Precis när vi kom hit komme Emma & Nellie som hade varit på en promenad på stan i det vackra vädret. Provet gick iallafall sådär blir spännande och se vad man får. Annars har jag nyss ätit Lunch det vart det som var kvar sedan middagen igår någoning viktor rörde ihop.
  • Kyckling flié i ungnen
  • färsk pasta,
  • créme fraiche,
  • créme bonjour
  • vitlöks klyfta.
Elinae
Ewe
Angelica
Emma
Ewe & Nellie

Nellie är nog världens piggaste bebis!

God morgon Nellie ville kliva upp fyra! Sen dess har hon suttit i gå stolen och tittat på tv tyst för sig själv.. Det är bra att hon är uppe och gör av med lite energi så hon kan sova ett tag längre sen för mobilen ringer ändå 9:15 för jag ska vara på skolan 10:20. Då ska Emma låna Nellie ett tag och få se vad dom hittar på kanske tar en promenad med vovven eller går hem till Emmas mamma som bara bor någon dörr ifrån mig :) Ikväll ska jag & Nellie iallafall fara till Sofia P, för jag tänkte klippa mig och färga håret och då ska Angelica få följa med och busa med Nellie medans..

Igår kväll var Erik & Ludde här så efter middagen tog jag och Nellie en promenad och när vi kom tillbaka gjorde Ludde kaffe och när dom for kockan tio såg jag och Viktor film :)